Gordijnen - Inbetweens - Vitrages - Vouwgordijnen - Millionaire Wall

 

AssortimentGordijnen, inbetweens en vitrages zijn onze specialiteit

Gordijnen / verduisterende stoffen

Het Stoffengilde heeft een uitgebreide collectie kamerhoog gordijnstoffen van klassiek tot modern. Ook het assortiment van voeringstoffen is groot, zowel molton als verduisteringsvoering.

De verduisterende gordijnen zijn in vele designs te verkrijgen, het voordeel van deze verduisterende stoffen is dat zij het daglicht goed buiten houden, dus ook de warmte. Een aantal van deze verduisterende gordijnen zijn ook brandvertragend.

Alle gordijnen zijn van hoogwaardige kwaltieitsstoffen gefabriceerd en zijn in elke omgeving sfeerverhogend.


Inbetween en vitragesGordijnen, inbetweens en vitrages zijn onze specialiteit

Voor een verruimende uitstraling van een kantoor of woonkamer is het gebruik van inbetweens zeer populair. Deze transparante stoffen zijn veelal in lichte kleuren te verkrijgen. Bij Het Stoffen Gilde zijn vele kleuren die men wenst te verkrijgen.

Net zoals inbetweens zijn vitrages ook lichtdoorlatende stoffen, alleen zijn vitrages meer transparant.
VouwgordijnenGordijnen, inbetweens en vitrages zijn onze specialiteit

Het Stoffen Gilde is zeer trendy en speelt op alles trends in. Daarom zijn ook vouwgordijnen opgenomen in onze collectie.

De vouwgordijnen zijn te verkrijgen is 16 verschillende designs en worden op maat geleverd via de detailhandel. Een Stoffen Gilde winkelier kan u alles vertellen over de mogelijkheden.


Millionaire WallGordijnen, inbetweens en vitrages zijn onze specialiteit

De Millionaire Wall wandpanelen zijn het nieuwe trendy concept om wanden te bekleden. De warme uitstraling van de verschillende houtsoorten geeft elke ruimte sfeer en een gevoel van luxe.

Gebruik een paar wandpanelen als decoratief element op uw wand of bekleed een gehele muur. Plaats de panelen naadloos tegen elkaar aan of met tussenruimtes en creëer ontelbare decoratieve mogelijkheden.

Tip: geef de achterwand (tussenruimtes een trendy kleur voor een verassend effect!

 Het Stoffen Gilde B.V.
 Steenoven 2 A
 3911 TR
 Rhenen
 Tel. 0317 - 613592
 Fax. 0317 - 614466
 info @ hetstoffengilde.nl
Ontwerp: ARV EN MAYK